AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - ATAKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

İlimizde ve okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Okulumuz folklor ekibi gösterilerini sundu akabinde geleneksel çocuk oyunlarından topaç çevirdi. Oyunlara Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, İkmal ve Garnizon Komutanımız Sayın Tuğgeneral Numan YÖNER, Belediye Başkanımız Sayın Burcu KÖKSAL ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Miraç SÜNNETCİ eşlik ettiler.

Haz

Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki mesleki ve akademik hayatlarında başarılar dileriz.

HER ÇOCUĞUN İZLEMESİ GEREKEN 16 ANİMASYON FİLM

May

"Öğrencilerde millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilir."

Kazanımı için okulumuzda şiir dinletileri ve en güzel şiir okuma yarışmaları yapıldı. Ayrıca şaiirlerimize ait şiirler duvarlarda sergilendi.

Nis

Okulumuz 5,6 ve 7. sınıflarına yönelik yapılan deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ödüllerin temininde büyük katkısı olan Mahalle muhtarımız Sayın Muharrem Özdemir'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda her gün en az 20 dakika kitap okuyoruz.

Mrt

Bugün, tarihi şerefle dolu milletimizin şehadetle imtihan verdiği Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü kutlamanın, mukaddesatı için ölümü vuslat bilen, bir hilâl uğruna can veren şehitlerimizin gününü idrak etmenin onurunu yaşıyoruz.

Çanakkale; milletimizin varoluş iradesinin, millet olma şuurunun, bayrak ve vatan sevgisinin cephesidir. Çanakkale cephesi, Yarbay Mustafa Kemal'in taarruzu değil ölmeyi emrettiği, garbın çelik zırhının imanlı sinelerle çarpıştığı cephedir. Bir milletin, bayrağının semalarda dalgalanması, ezanının gök kubbede yankılanması uğruna verdiği amansız mücadeledir.

"Çanakkale Geçil mez!" ifadesini tüm dünyaya ezberleten, istiklâlimizin ve istikbâlimizin dönüm noktası olan ve bu cennet vatanı bizlere emanet kılan başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Şbt

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli rehberliğinde önce bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Sonrasında ise deprem, yangın ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

TÜRKİYE HARP MALULU GAZİLER, ŞEHİT, DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ AFYONKARAHİSAR ŞUBE BAŞKANI SAYIN İSMAİL KUMARTAŞLI İLE GAZİMİZ ÖMER BEY  VE ŞEHİT BABAMIZ FUAT BEY OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

SUNUM SONRASI ŞEHİT BABAMIZ FUAT BEY ÖĞRENCİLERLE VEFA TEMALI SÖYLEŞİ YAPTI.

Ara

Rehberlik ve Araştırma merkezinden talebimiz üzerine okulumuzda Mahremiyet ve Ergenlik temalı seminer yapıldı.

Haz

Yaklaşan LGS sınavı için öğrencilere yeni nesil sorular hakkında uzaktan seminer yapıldı.